waar wij zitten

ruimte voor creatieve ondernemers

Sinds de jaren ’80 zijn in de oude wolfabriek ‘3 Suisses’ ondernemers gehuisvest met een cultureel of eigenzinnig karakter. Op de bovenste verdieping bevindt zich Ateliers Oost 8: werkruimtes voor kunstenaars en makers. Ook worden hier cursussen en workshops gegeven. 

Inspirerende werkomgeving

Het 3 Suisses-complex staat bekend om haar industriële karakter. Het indrukwekkende pand bestaat grofweg uit twee delen. Aan de ene kant, waar nu de entree is, was vroeger het kantoorgedeelte. En de andere kant – met kenmerkende hoge fabrieksramen en hoge plafonds met daklicht – was het wolatelier en de werkplaats. Het pand biedt mogelijkheden voor verschillende soorten ondernemers. Kenmerkend aan 3Suisses is de creatieve sfeer. Veel ondernemers die van het pand gebruik maken, zijn afkomstig uit ofwel de cultuursector of het sociaal domein. 

Interesse? Neem contact op met contact@3suissesverhuur.nl

LocatieRingbaan-Oost 8, 5013 CA Tilburg
Senses fo Cange
Samen geven we kleur aan de Kanaalzone

Senses of Change

Organisator Rogier Telderman, verbinder én eigenaar van Dock Zuid, wil met Senses of Change kleur geven aan de Kanaalzone – het gebied tussen Ringbaan Oost en Wilhelminakanaal. Met allerlei gebruikers van het pand 3Suisses – zoals Het Zuidelijk Toneel, Dock Zuid, Ateliers Oost 8 en therapeuten – tonen, verbeelden en verfraaien we de Kanaalzone.

Festival Senses of Change vond plaats op 2 oktober 2023.