wie wij zijn

mogen we ons even voorstellen?

Wie zijn die beeldend kunstenaars, ontwerpers, glasbewerkers, illustratoren en performers op ‘de top floor’? Als de deuren gesloten zijn hebben we geen idee wie daar achter zitten… Tijd voor een rondleiding en een voorstelrondje.

Ik ben leerbewerker en illustrator. Mijn atelier is gevuld met allerlei gekleurde huiden en materialen om van een stuk leer een object te kunnen maken.

Ik werk al 25 jaar als grafisch ontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het vertalen van een verhaal naar visuele communicatiemiddelen.

Ik ben beeldend kunstenares Mixed Media. Mijn werk bestaat voornamelijk uit Heden Daagse Religieuze kunst. 

Ik ben textielkunstenaar met een brede interesse voor filosofie en illustratie. Mijn werk is beïnvloed door Tina, Marvel Comis en Roy Lichtenstein.

Met mijn werk laat ik je de schoonheid en wonderen van de wereld herinneren, met als doel een moment van vreugde te creëren. 

Ik kom uit een familie vol vrouwen. We hebben geheimen en we roddelen. Weten het beter dan een ander en drinken liters koffie bij het kaarten.

Als beeldend begeleider heb ik al meer dan 43 jaar ervaring. Gepokt en gemazeld in het onderwijs en later doorgestart als illustrator en ceramist.

Het verkennen van de eigenschappen en toepassingen van encaustiek, een schildermedium dat voornamelijk bestaat uit bijenwas, is mijn passie.

Zien, voelen en ervaren van mijn directe omgeving dat zijn uitgangspunten. De uitdaging is deze om te zetten in kleurrijke schilderijen.